Lehdistö

Täältä löydät viimeisimmät lehdistötiedotteet ja visuaalisen materiaalin.


Uudistunut Netmonitor kokoaa yhteen Internet markkinoinnin työkalut

13.2.2012

Helmikuun alusta uudistuneen Netmonitorin avulla voi toteuttaa nyt myös sähköpostikampanjoita. Tavoitteena on ollut luoda Netmonitorista saumaton sähköisen markkinoinnin työkalu.

Kävijäseurantapalvelusta tuttu Netmonitor on kehittynyt kokonaisvaltaiseksi Internet markkinointi alustaksi (Internet Marketing Platform). Uudistuneesta Netmonitorista löytyvät verkkoanalytiikan lisäksi muun muassa myös sähköposti-, kampanjaseuranta-, sekä liidiominaisuudet.

”Netmonitorissa on aina panostettu tuotteen helppokäyttöisyyteen. Haluamme tarjota yrityksille työkalun, jonka avulla he voivat toteuttaa kaikki sähköisen markkinoinnin toimenpiteet helposti samalla ohjelmalla,” kertoo Developer's Helsingin toimitusjohtaja Markku Orispää.

”Viimeaikaisessa taloudentilanteessa yritysten resurssit ovat olleet entistä sidotummat. Siksi myös markkinoinnille on asetettu enemmän tulosvastuuta. Oli sitten kyse yrityksen internetsivustosta, erillisestä markkinointikampanjasta tai muusta myynninedistämistoimesta, tulee sen menestymistä pystyä arvioimaan. Netmonitorissa on mahdollista asettaa konkreettiset tavoitteet eri markkinointitoimenpiteille ja seurata niiden saavuttamista reaaliajassa. Erityisesti sähköisten markkinointitoimenpiteiden määrän on loogista olettaa kasvavan, sillä niiden avulla yritykset pääsevät varmemmin kustannustehokkaaseen lopputulokseen. Uusi Mail -ominaisuutemme vastaa juuri tähän tarpeeseen,” toteaa Netmonitor-tiimin projektipäällikkö Rémi Lanvin.

Developer's Helsingin kehittämä Netmonitor on tarjonnut asiakkailleen kävijäseurantapalvelua vuodesta 2009 lähtien. Netmonitor on yrityksen päätuote, jota kehitetään jatkuvasti. Tämän ohella yritys on tehnyt projekteja myös esimerkiksi Franck Media Oy:lle ja Nokialle.

Lisätietoja:

Markku Orispää,
Toimitusjohtaja
Developer's Helsinki
040 554 8030
markku@developers.fi


Netmonitor ja Suomen Asiakastieto Oy yhteistyöhön

24.8.2011

Yrityksille B2B-liidejä oman verkkosivuston kävijätiedoista

Netmonitor kävijäseurantapalvelua kehittävä suomalainen Developer’s Helsinki Oy Ab on solminut yhteistyösopimuksen Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa. Kumppanuuden myötä Netmonitoria käyttävät yritykset voivat hankkia B2B myyntiliidejä suoraan oman verkkosivustonsa kävijätiedoista.

Netmonitor on erityisesti pk-yrityksille suunnattu reaaliaikainen verkkosivuston kävijäseurantapalvelu. Suosiotaan kasvattavaa kävijäseurantaa hyödynnetään ennen kaikkea verkkosivuston kehittämisessä ja verkkokampanjoiden seurannassa, mutta entistä enemmän myös myynnin ja markkinoinnin kohdentamisessa.

Netmonitor on jo aiemmin tunnistanut sivustolla vierailevia organisaatioita rekisteröityjen IP-osoitteiden perusteella. Käyttäjä on kuitenkin joutunut hankkimaan kiinnostavien yritysten yhteystiedot erikseen. Yhteistyö Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa merkitsee sitä, että kävijätiedot voidaan yhdistää automaattisesti yritysten yhteystietoihin ja päättäjärekisteriin.

“Yritysten verkkosivustoilla vierailevat organisaatiot ovat usein potentiaalisia asiakkaita tai kumppaneita, jotka etsivät lisätietoja yrityksestä. Lista näistä kävijöistä on jo pitkään ollut yksi Netmonitorin suosituimmista ominaisuuksista, joten halusimme tuoda yritysten liiditiedot käyttäjiemme saataville helposti ja nopeasti”, Developer’s Helsinki Oy Ab:n perustajajäsen Markku Orispää perustelee.

Uusi työkalu helpottaa ennen kaikkea myynnin kohdentamista yrityksen sivustolla vieraileviin organisaatioihin. Käyttäjät voivat ostaa haluamansa liidit Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä muutamalla klikkauksella, ja ne tallentuvat pysyvästi kävijäseurantapalveluun tulevia toimenpiteitä varten.

Developer’s Helsinki Oy on pääkaupunkiseudulla sijaitseva ohjelmistoyritys, jonka päätuote on Netmonitor kävijäseuranta. Yrityksen ovat perustaneet vuonna 2009 Markku Orispää ja Harry Alanen. Netmonitorin asiakaskunta koostuu tällä hetkellä pääosin kotimaisista pk-yrityksistä, mutta toimintaa laajennetaan parhaillaan kansainvälisen kumppaniverkoston avulla muihin Pohjoismaihin sekä Keski-Eurooppaan.